Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Mio

Få 3% cashback på ditt köp hos Mio

Cashback ges endast vid köp av presentkort på Zupergift som sedan löses in till ett presentkort på Mio. Notera att butikens egna regler (antal, exkluderade produkter m.m.) för presentkortsanvändande gäller.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Köp presentkort hos Zupergift som sedan går att lösa in till ett presentkort hos Mio.

Mio är en svensk detaljhandelskedja för inredning och möbler. Ambitionen är att erbjuda prisvärd kvalité och spännande alternativ för uppdatering i hemmet och visionen är att Sveriges destination för möbler och inredning. I det enorma sortiementet finns alla inredningsdetaljer och möbler för sovrum, vardagsrum, hall, mat- och uteplatser.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Mio erbjuder alltid:

  • Enormt utbud av heminredning och möbler
  • Prisvärda kvalitetsprodukter
  • 30 dagars ångerrätt

Särskilda villkor

Cashback ges endast vid köp av presentkort som löses in hos Zupergift till ett Mio-presentkort. Ej inlösta presentkort kan returneras inom 14 dagar genom att kontakta Refunder. Eventuella returer efter inlöst presentkort hanteras direkt av butiken. Värdekoden hos Zupergift har en giltighetstid på tolv månader från inköpsdatum.

Klar för utbetalning

14 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Mio kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.