Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

My Angry Socks

Få 20% cashback på ditt köp hos My Angry Socks

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
My Angry Socks erbjuder en unik upplevelse för den som vill uttrycka sig genom sina fötter. Med en passion för kvalitet och originalitet, erbjuds ett sortiment av högkvalitativa strumpor, designade för att spegla en mängd olika känslor och budskap. My Angry Socks produkter sträcker sig från strumpor med humoristiska citat till de som bär en mer sarkastisk ton, vilket gör varje par till en konversationstartare. My Angry Socks är mer än bara ett strumpmärke; det är ett uttryck för individualitet och humor, där varje par strumpor är en möjlighet att visa världen din unika personlighet.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

My Angry Socks erbjuder alltid:

  • Kvalitetsstrumpor
  • Unik design
  • 30 dagars returrätt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 22 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos My Angry Socks kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.