Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Newport är en av de snabbast växande företagen inom heminredning och möbler i Sverige. Newport designar och säljer textilier, inredningsdetaljer och möbler. I det breda sortimentet tillhörande det övre kvalitetsegmentet erbjuds egna framtagna produkter likväl som välkända varumärken som ex Klong, Skultuna och Jonathan Adler.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna

5% 6% återbäring på ditt köp hos Newport

Nivåer för återbäring

Varumärke Newport 6%
Övriga varumärken 3.5%

Visa alla nivåer för återbäring

Newport erbjuder alltid:

  • Stort sortiment textilier, inredningsdetaljer och möbler
  • Fri frakt över 600 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Newport kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Få ett elegant sovrum!

Få ett elegant sovrum!

Tillfällig kampanj

Att kliva in i ett sovrum ska vara en njutning i sig. Är rummet välinrett utstrålar det harmoni, hemtrevnad och bjuder in till vila. Med Newports utbud av bäddtextil skapar du enkelt atmosfären du eftersträvar. Med olika mönster och färger är det lätt att matcha väggfärg, gardiner, sänggavel och annat som sätter stilen i just ditt sovrum. Missa inte att du också kan få upp till 70% rabatt på Newport Outlet!

Återbäring hos Newport

Newport erbjuder återbäring upp till 6%, Nedan listas hur mycket återbäring som erbjuds till respektive kategori.

Varumärke Newport 6%
Övriga varumärken 3.5%