Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Nividas, som betyder 'vi ser' på det bortglömda världsspråket Esperanto, är ett stockholmsbaserat glasögonmärke som lanserades 2014. Nividas vill att alla ska kunna variera sina glasögon efter humör, tillfälle och plats. Som vilken accessoar som helst. Därför tillverkar dom unisexglasögon till ett rimligt pris, så att man inte behöver begränsa sig till ett par. Runt 20 % av deras acetatmodeller är gjorda i M49, ett biologiskt nedbrytbart material från det italienska familjeägda företaget Mazzucchelli. Solglasögonen är utrustade med CR39 polariserande glas och de optiska glasögonen med kvalitetsglas från tyska Rodenstock, monterat hos partner i Uppsala.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna
Nividas

Få 6% cashback på ditt köp hos Nividas

Nividas erbjuder alltid:

  • Stort utbud av glasögon och solglasögon
  • Låna hem och testa

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Nividas kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Kläder & Accessoarer och Skönhet & Hälsa