Nividas

Få 6% återbäring på ditt köp hos Nividas

Gå till Nividas

Nividas, som betyder 'vi ser' på det bortglömda världsspråket Esperanto, är ett stockholmsbaserat glasögonmärke som lanserades 2014. Nividas vill att alla ska kunna variera sina glasögon efter humör, tillfälle och plats. Som vilken accessoar som helst. Därför tillverkar dom unisexglasögon till ett rimligt pris, så att man inte behöver begränsa sig till ett par. Runt 20 % av deras acetatmodeller är gjorda i M49, ett biologiskt nedbrytbart material från det italienska familjeägda företaget Mazzucchelli. Solglasögonen är utrustade med CR39 polariserande glas och de optiska glasögonen med kvalitetsglas från tyska Rodenstock, monterat hos partner i Uppsala.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

  • Klarna

Få 6% återbäring på ditt köp hos Nividas

Gå till Nividas
1 recensioner

Nividas erbjuder alltid:

  • Stort utbud av glasögon och solglasögon
  • Låna hem och testa

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Nividas kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

1 recensioner
(0)  
(0)  
(0)  
(0)  
Enkelhet: Leveranstid: Sortiment: Webbshop:

Recensioner (1)

2019-07-04

Alexandra F. Verifierad köpare

Topp

Glasögonen kom snabbt!

Sortiment:

Enkelhet:

Leveranstid:

Webbshop:

Handlade via: Dator

Handlar online: 11-15 ggr per år

Ålder: 41-50

Kön: Kvinna

Fler butiker inom Kläder & Accessoarer och Skönhet & Hälsa