Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Office Depot

Få 3% cashback på ditt köp hos Office Depot

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Office Depot är ett framstående kontorsvaruföretag i Sverige, som erbjuder en helhetslösning för kontorsbehov, vilket innebär färre fakturor och leveranser, vilket i sin tur bidrar till effektivare arbetsprocesser. Sortimentet omfattar ett brett utbud av kontorsinredning och -material, samt diverse tjänster såsom skåpservice, konferens- och skrivarlösningar, och kaffemaskinslösningar. Office Depot tar också ett aktivt ansvar för miljön genom att klimatkompensera sina leveranser, i samarbete med Vi-skogens projekt, som arbetar med trädplantering och hållbara jordbruksmetoder i Östafrika. Engagemanget för en hållbar framtid inkluderar snabba leveranser, personlig service, och ett brett utbud av kvalitetsprodukter för kontoret, inklusive kontorsmaskiner, skrivmaterial, och ergonomiska lösningar för arbetsplatsen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Office Depot erbjuder alltid:

  • Omfattade utbud av kontorsmaterial
  • Kvalitetsprodukter
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 24 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Office Depot kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.