Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Pergolux

Få 3% cashback på ditt köp hos Pergolux

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Pergolux är ett kvalitetsmärke från Skandinavien, älskat av tusentals, som erbjuder en exklusiv och sofistikerad pergola designad av den skandinaviska designern Henrik Johannessen. Denna pergola kombinerar minimalism med estetik och är anpassningsbar till alla stilar, med ett tak som enkelt kan öppnas och stängas för att passa både soliga dagar och regniga eftermiddagar. Med sitt underhållsfria aluminiummaterial har Pergolux Pergola blivit en favorit bland nordiska trädgårdsentusiaster, erbjudande ett attraktivt pris utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Pergolux erbjuder alltid:

  • Produkter designade och utvecklade för nordiska väderförhållande
  • Fri frakt över 10 000kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Pergolux kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.