Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Prylpelle

Få 5% cashback på ditt köp hos Prylpelle

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Prylpelle

Prylpelle har alla slags prylar du kan tänka dig. Marinadsprutor till köttet, muggar i form av kameraobjektiv eller varför inte ett fruset ölglas som definitivt kommer att hålla din öl kall hela kvällen? Det finns verkligen något för alla i denna humoristiska presentbutik.

Saker som är bra att ha

Vad ska du köpa till svärmor i födelsedagspresent? Det kan vara svårt att hitta rätt presenter. På Prylpelle har du många roliga och användbara produkter att välja på. Varför inte ett par värmetofflor? Efter 90 sekunder i mikron är tofflorna uppvärmda och ger skön värme och avslappning för fötterna. Botten på tofflorna har ett inlägg tillverkat av linfrö och lavendel, en helt naturlig fyllning som håller värmen upp till 90 minuter. En dragkedja i sulan ser till att du kan ta ut inlägget och tvätta tofflan vid behov. Värmetofflan och många andra finurliga saker hittar du i butiken. För visst förtjänar svärmor varma fötter?

Roliga prylar, smarta saker

Är det dags för fest? Lyft din tillställning lite extra med roliga prylar. Hos Prylpelle hittar du mycket användbart för festen, vad sägs till exempel om lite olika bartillbehör? Här hittar du ett komplett barset i rostfritt stål, inklusive shaker, sil och mycket annat. Imponera stort på vännerna med proffsiga cocktails med ett mojito-set på 13 delar för perfekta, fräscha lime- och mintdoftande mojitos. För dig som föredrar drinkar som inte är utblandade - prova whiskystenar. Stenarna finns i både rostfritt stål och granit. Efter några timmar i frysen håller stenarna din whisky iskall, utan att blanda ut din drink med vatten. För ölälskaren finns det frusna ölglas. En enda stor isbit i form av ett glas - garanterat iskallt.

Prylpelle, presenter till alla

Julafton, födelsedagar, bröllop, studentfirande - ett år rymmer mycket. Det kan vara svårt att veta vilka presenter som passar vem. Varför inte ta lite presenttips från Prylpelle? Till den unga studenten passar en trendig selfie-pinne. Kombinera den med ett roligt ölbälte som har plats för 6 ölburkar. Perfekt studentfirande och definitivt en gåva som sticker ut i mängden. Till det nygifta paret passar kanske en lyxig chokladfontän? Chokladdoppade jordgubbar - finns det något mer romantiskt? På julafton är det vanligtvis kallt. Överraska dina vänner med en Snug Snug filt. Varm, gosig och med praktiska ärmar. Du kan ha den på dig samtidigt som du sysslar med annat. Prylpelle har många fler presenter i butiken, här finns något för alla smaker.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Prylpelle erbjuder alltid:

  • Presenter, roliga prylar och saker man inte vet att man behöver

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 35 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Prylpelle kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.