Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

RAW POWDERS

Få 4% cashback på ditt köp hos RAW POWDERS

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
RAW POWDERS är ett team av mental- och fitnessexperter som lever med ett huvudmål: ”Högsta kvalitet för bästa resultat”. Som själva namnet på produkterna antyder är renheten en av de viktigaste aspekterna för RAW POWDERS. Alla produkter har vetenskapligt bevisade ingredienser som ger fördelaktiga effekter på människans hjärna och kropp. Hos RAW POWDERS hittar man olika typer av produkter som hjälper till att förbättra ens mentala och fysiska hälsa, och, som resultat - förbättrar ens övergripande livskvalitet. Kontrollerad kosthållning, vitaminer, mineraler och näring med RAW POWDERS garanterar att man känner sig mer tillfreds med sig själv och mycket mer motiverad. Det är just den lösningen RAW POWDERS erbjuder alla, som är fokuserade på hälsa och sport.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

RAW POWDERS erbjuder alltid:

  • Högkvalitativa kosttillskott
  • Fri frakt över 670 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 23 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos RAW POWDERS kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.