Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Reima vill att barn ska få vara barn och leka fritt utomhus i alla väder. Därför utvecklar Reima funktionella barnkläder i toppkvalitet så att barn kan vara aktiva utomhus oavsett väder. Reima-produkterna har testats och godkänts av de ärligaste och mest omutbara testarna – barnen själva! I över 70 år har Reima arbetat för glädjen i att kunna leka utomhus och tänker fortsätta att vara världens ledande expert på utomhuskläder för barn. I Reimas Webshop hittar man funktionella barnkläder för barn mellan 0 och 12 år. I kollektionen hittar man ytterkläder för barn, såsom jackor, byxor och overaller. Det finns även regnkläder, mjuka babykläder, flexibla inomhuskläder för förskolan och bekväma kläder för skolbarn. Dessutom hittar man också UV-kläder för barn, barnskor och accessoarer så som mössor, vantar och handskar.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Trygg E-handel Certifierad för Trygg E-handel
Klarna

Få 5.75% cashback på ditt köp hos Reima

Reima erbjuder alltid:

  • Funktionella barnkläder i toppkvalitet
  • Fri frakt över 900 kr
  • Alltid fri frakt vid retur och byte!

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Reima kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

FAQ