Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Retrotapeter

Få 20% cashback på ditt köp hos Retrotapeter

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Retrotapeter är en anrik inredningsbutik som specialiserar sig på unika och originaltapeter från 60-, 70-, 80- och 90-talen. Med fler än 50 000 tapetrullar i sitt enorma lager, erbjuder Retrotapeter ett brett utbud av mönster och stilar som möjliggör skapandet av en helt unik inredning för både hem och företag. Genom tre generationers erfarenhet har Retrotapeter blivit en pålitlig källa för privatpersoner, företag, filmbolag och statliga institutioner som söker autentiska och minnesvärda inredningslösningar. Besökare välkomnas till Retrotapeter för att upptäcka en värld av originaltapeter och skapa en inredning som speglar sin egen personlighet och stil.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Retrotapeter erbjuder alltid:

  • Unika originaltapeter
  • Autentiska retrostilar
  • Omfattande mönstermångfald

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Retrotapeter kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.