Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Sängfabriken

Få 2,5% cashback på ditt köp hos Sängfabriken

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Sängfabriken är en modern sängtillverkare som värnar om den gamla svenska hantverkstraditionen och tillverkar sängar utifrån perfektion. Hos Sängfabriken kan man välja bland sängar av yttersta kvalitet och design till ett attraktivt pris från en butik med flera års erfarenhet av utveckling och tillverkning av sängar, madrasser och sovrumsmöbler. Sängfabriken har även allt från handquiltade sänggavlar, kontinentalsängar i både standardstorlek och med specialmått, till sängkläder och prydnadskuddar. Här satsar man på kvalitet, innovation och ett pris som matchar efterfrågan på marknaden.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Sängfabriken erbjuder alltid:

  • Sängar av yttersta kvalité
  • Inbärning för 690 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 31 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Sängfabriken kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.