Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

SF Kids

Få 11 kr cashback på ditt köp hos SF Kids

Gå inte miste om riktiga pengar!

Gå med i Refunder via:
Eller med din e-postadress

Genom att jag registrerar mig accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Det är gratis att vara med
600 000 medlemmar i Sverige
Nästan 1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Välkommen till vår spännande, glädjefyllda och magiska värld! Hos SF Kids är alla välkomna, men barnen är alltid hedersgäster. Därför har vi valt att designa tjänsten så att det ska vara enkelt att navigera, även för de minsta. Men eftersom vuxna ibland måste få bestämma har vi några skapat några smarta föräldrakontroller.

Med SF Kids kan hela familjen njuta av hundratals timmar film och serier. Här hittar ni allt från klassiker till spännande nyheter. Den enkla och lekfulla designen gör det lätt att navigera, även för de yngsta. Tjänsten har off-line läge som gör innehållet tillgängligt även under resor, och smarta föräldrakontroller ger dig som förälder möjlighet att påverka tittandet. SF Kids är en trygg, rolig och barnvänlig app och finns idag på dator, mobil, surfplatta och Apple TV (den senaste versionen). Tjänsten finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. SF Kids går även att nå via ett antal tv-operatörer runtom i Norden.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

SF Kids erbjuder alltid:

  • Filmer och serier för barn i alla åldrar
  • Ingen bindningstid

Särskilda villkor

Gäller när ny kund tecknar ett abonnemang. Cashback ges enbart vid det tillfället som prenumerationen tecknas.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos SF Kids kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.