Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Upp till 600 kr rabatt!

Upp till 600 kr rabatt!

Tillfällig kampanj

Få upp till 600 kr rabatt och fri frakt på din Simple Feast beställning! Starta året med ekologiska matkassar! Ange rabattkod vid beställning. Gäller endast kunder som inte har provat våra matkassar tidigare.

Din rabattkod:
Simple Feast har en vision att driva fram världens framgångar mot hälsosam och hållbar mat genom smak, kvalitet och bekvämlighet för sina konsumenter. Valet att fokusera på enbart växtbaserad mat är Simple Feast´s sätt att bidra till miljöaktivism. Simple Feast tror på att framtiden är växtbaserad, men också på att göra hälsosamt ätande så enkelt och engagerande som möjligt. Med Simple Feast´s matkasse behöver man aldrig igen komma hem och fundera på vad man ska äta till middag eller känna sig stressad av tiden när det alltid finns en utsökt, hälsosam maträtt som väntar i kylen. Istället för att spendera tid och ansträngning i köket, gör plats i kalendern för det som verkligen betyder något: spendera kvällarna med vänner och familj.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Simple Feast

Få 340 kr cashback på ditt köp hos Simple Feast

Simple Feast erbjuder alltid:

  • Matkasse med hälsosam och hållbar mat
  • 3 härliga middagar, klara på 10 min
  • Alla ingredienser ingår - inga inköp
  • Hållbar förpackning utan plast
  • Allt är 100% ekologiskt

Särskilda villkor

Cashback ges när ny kund tecknar en prenumeration

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 100 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Simple Feast kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Hem & Trädgård och Tjänster & Abonnemang