Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Skellefteå Kraft

Få 200 kr cashback på ditt köp hos Skellefteå Kraft

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 400 kr + 2% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Gå med i Refunder via:
Eller med din e-postadress

Genom att jag registrerar mig accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Det är gratis att vara med
600 000 medlemmar i Sverige
Nästan 1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Skellefteå Kraft levererar 100 % förnybar kraft till privatpersoner och företag, vilket är superbra. Men Skellefteå Kraft måste nå längre är Skellefteå och längre än regionen. Skellefteå Kraft måste se till att hela Sverige drivs av ett 100 % förnybart energisystem senast 2040. För det har regering och riksdag bestämt.

Satsning på forskning
Därför satsar Skellefteå Kraft massor på investeringar och forskning, därför konstrueras ett solenergihus på en av jordens mörkaste platser, därför används gammal reklam och produktionspengarna skänks till forskning. Därför byggs vindkraftsparker på platser där flygande istappar är en inte helt betydelselös utmaning.

Det Skellefteå Kraft säljer är exakt samma sak som deras mål och dröm: 100 % el. Passa på och nyttja erbjudandet; el till inköpspris i 6 månader. Att beställa ett elavtal online hos Skellefteå Kraft tar bara några minuter. Och du får alltid 100 % förnybar el utan extra kostnad

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Skellefteå Kraft erbjuder alltid:

  • 100 % förnybar el - ingår alltid utan extra kostnad

Särskilda villkor

Cashback erbjuds enbart nya kunder till Skellefteå Kraft.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-160 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Skellefteå Kraft kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.