Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Smått & Gott

Få 2,5% cashback på ditt köp hos Smått & Gott

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Välkommen till Smått & Gott - oasen av smakupplevelser och inspiration i hjärtat av Höga Kusten! Smått & Gott är inte bara en tebutik, utan har också en passion för naturen och fjällen och sortimentet är framtaget för att hylla fjällen. Här hittar man te, kaffe, fjällprodukter, smycken, choklad och presentprodukter. Upptäck det bästa av fjällvärlden hos Smått & Gott - där varje kopp te är en ny början och varje produkt en påminnelse om den skönhet som omger oss.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Smått & Gott erbjuder alltid:

  • Te, kaffe, fjällprodukter, smycken, choklad och presentprodukter

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Smått & Gott kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.