Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Snowbox är prenumerationstjänsten som förändrar det nuvarande sättet skandinaviska kvinnor använder smycken genom att erbjuda ett roligare, billigare och mer hållbart alternativ. Istället för att köpa dyra märkessmycken i butik får Snowboxmedlemmen tillgång till en roterande garderob av smycken från kända märken för bara 199kr/mån. Som medlem får man hem en personlig box med tre stycken utvalda smycken att använda fritt och efter trettio dagar har man möjlighet att skicka tillbaka smyckena och få en ny spännande box hem i brevlådan. Genom den unika prenumerationsmodell som är helt ny på den skandinaviska marknaden och rätt i tiden med trender inom delningsekonomi, hållbarhet och boxprenumerationer, får medlemmarna tillgång till fler märkessmycken än någonsin förut till en bråkdel av kostnaden att köpa i butik.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få 30 kr återbäring på ditt köp hos Snowbox

Snowbox erbjuder alltid:

  • Prenumeration på smycken från välkända märken

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Snowbox kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.