Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Strawberry

Få upp till 3,5% 6% cashback på ditt köp hos Strawberry

Säkerställ att cashbacken registreras som den ska genom att inte besöka några andra webbplatser mellan aktivering av cashback och genomförandet av köp/bokning.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Hos Strawberry hittar man ett brett utbud av hotell, mötes- och konferensfaciliteter, restauranger och spa, samtidigt som medlemmar kan njuta av exklusiva förmåner och möjligheter. Med över 225 hotell i Norden erbjuder Strawberry fyra hotellkedjor – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® och Clarion Collection® Hotel – och fler än 40 unika fristående hotell. Här finns flexibilitet och frihet att kunna välja mellan alternativ som gör vardagen enklare, mer effektiv och komfortabel för dig som är gäst hos Strawberry.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Strawberry erbjuder alltid:

  • 160 hotell på mer än 100 destinationer
  • Prisgaranti

Särskilda villkor

Ingen cashback betalas ut till köp med rabattkoder, avtalspriser eller presentkortsbokningar. Utbetalning av cashback för hotellbokningar sker efter att bokningen är betald och nyttjad. Ingen cashback ges vid bokning av hotell som bokas i eget bokningsfönster, så som Yasuragi.

Klar för utbetalning

Mellan 1-100 dagar efter betald och nyttjad bokning

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 83 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Strawberry kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.