Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Tales

Få 6% cashback på ditt köp hos Tales

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Tales är en framträdande onlinebokhandel i Sverige, känd för sitt engagemang i att tillhandahålla bra och prisvärda böcker. Sortimentet erbjuder ett omfattande utbud av böcker på danska och engelska, inklusive e-böcker och ljudböcker, och uppdaterar ständigt sitt sortiment med de senaste titlarna och bästsäljarna. Tales betjänar kunder inte bara i Sverige, utan även i Danmark, Norge, Tyskland och England, med en imponerande samling av över 12 miljoner böcker. För att förbättra kundupplevelsen erbjuder Tales en streamingtjänst där kunder kan lyssna på och läsa över 60,000 böcker. Tales namn, som uttalas på engelska och betyder "berättelser", återspeglar deras kärlek och respekt för litteraturen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Tales erbjuder alltid:

  • Fler än tolv miljoner böcker
  • Fri frakt över 199 kr
  • 30 dagars returrätt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Tales kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.