Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Tellus Mobil

Få upp till 175 kr cashback på ditt köp hos Tellus Mobil

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Hos Tellus Mobil hittar man ett mobilabonnemang som passar alla, stora som små. Idén till Tellus är baserad på enkelhet. Det är enkelt att bli kund, förstå sin faktura, att värva sina vänner och att lämna om man inte är nöjd då det inte finns några bindningstider eller uppsägningstider. För Tellus är det också viktigt med miljön och de samarbetar därför med organisationer som Vi-Skogen och Håll Sverige Rent. Tellus Mobil är alltså ett företag med bra priser, schyssta villkor och miljön i fokus.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Tellus Mobil erbjuder alltid:

  • Mobilabonnemang för hela familjen
  • Inga bindningstider

Särskilda villkor

Cashback ges till nya kunder som tecknar abonnemang. Cashback ges enbart vid det tillfället som ett abonnemang tecknas.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 38 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Tellus Mobil kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.