Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Tidningsbutiken

Få 6% cashback på ditt köp hos Tidningsbutiken

Gå inte miste om riktiga pengar!

Gå med i Refunder via:
Eller med din e-postadress

Genom att jag registrerar mig accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Tidningsbutiken

Den bästa platsen för alla som vill få tag på sin favoritlektyr till det bästa priset, är tidningsbutiken.se. Här kan du välja bland alla världens tidningar och som vanligt kan du vara säker på att du får cashback på dina inköp av favorittidningarna!

Enormt utbud av tidningar

Oavsett vad du är intresserad av, hittar du garanterat någonting för dig hos Tidningsbutiken. Här finns tusentals tidningar inom alla möjliga genrer. Tidningar och olika prenumerationer behöver inte bara var för dig själv; det kan även vara den perfekta presenten att ge bort till en familjemedlem eller en vän som fyller år. Presenten räcker så länge prenumerationen varar, vilket slår de flesta andra presenter. Det är riktigt smidigt att handla, vilket gör processen enkel och snabb. Din leverans har du direkt hem till dörren inom ett par dagar och du behöver inte göra någonting förutom att klicka hem det du vill ha.

Allt för stora och små

Vissa säger att tryckt media som tidningar och böcker är på väg ut och ersättas av iPads och andra typer av plattor och skärmar. Dock ser vi en tydlig trend i samhället att barn som läser i en tidig ålder gör mycket bättre ifrån sig i skolan både i de tidiga åren, liksom i de senare. Därför är det nu många föräldrar som har börjat ifrågasätta det överdrivna användandet av skärmar och faktiskt går tillbaka till mer och mer böcker och tidningar. Att gynna läsning kan sägas vara en långsiktig investering i barnets framtid. Därför är det en god idé att se över ett prenumerationserbjudande på till exempel Bamse-tidningar om det är så att du letar något till de minsta.

Tidningsbutiken täcker alla intressen

Precis som Tidningsbutiken är till för alla i familjen – stora som små – kan man också vara säker på att man inom det enorma utbudet av tidningar och annan lektyr kan hitta tidningar för alla intressen – oavsett vad det kan tänkas vara. Det finns ett stort utbud av tidningar inom allt från träning, teknik, matlagning – ja, precis vad du än kan tänka dig. Med andra ord har du i princip allt du behöver för att tillgodose behovet av presenter för nästan alla kommande födelsedagar och högtider där du förväntas att komma med en present. Du behöver inte ens vara ute i särskilt god tid eftersom leveransen går så snabbt.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Tidningsbutiken

När du vet vilken lektyr du eller någon annan kan vara intresserad av, är resten enkelt! Det är bara att klicka hem det som faller dig i smaken. Om du beställer genom Refunder får du pengar tillbaka på 969 kända och trygga butiker. Vi ger dig återbäring vid rea och cashback även med rabattkod. Att bli medlem i Refunder är gratis.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Tidningsbutiken erbjuder alltid:

  • Prenumerationer på tusentals tidningar

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-75 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Tidningsbutiken kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.