Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Tripadvisor

Få upp till 2% 4% cashback på ditt köp hos Tripadvisor

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Tripadvisor är en reseplattform som hjälper flera hundra miljoner resenärer varje månad att genomföra en resa till bästa möjliga pris. Hos Tripadvisor kan man kontrollera omdömen om flera miljoner boenden, restauranger, upplevelser, flygbolag och kryssningar. Om man är ute efter exempelvis ett hotell eller en upplevelse hittar man alternativ för detta. Tripadvisor är ingen bokningsbyrå eller researrangör och det kostar ingenting att använda webbplatsen, det är partners som publicerar flygpriser, rundturer och paketresor.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Tripadvisor erbjuder alltid:

  • Alternativ för att hitta de bästa priserna
  • Recensioner för det man vill boka

Särskilda villkor

Cashback ges för bokning av hotell och upplevelser. Cashback ges ej för köp i butikens app. Observera att cashback ej ges för skatt och övriga avgifter samt att ordersumman som registreras kan skilja sig från den som står på bokningsbekräftelsen.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

1-365 dagar efter betald och nyttjad bokning

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 28 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Tripadvisor kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.