Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Uppercut.se

Få 4% cashback på ditt köp hos Uppercut.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Uppercut.se

Uppercut.se är den största underklädesbutiken online i Sverige. Det varierade utbudet innehåller de allra trendigaste märkena inom underkläder. Du kan hitta många olika modeller och stilar från stora modemärken som Calvin Klein, Hugo Boss och Björn Borg. En butik för dig som gillar hög kvalitet på dina underkläder.

Det bästa inom underkläder

När du vill ha det allra bästa inom underkläder, då är det stora märken som gäller. Passformen, materialet, hållbarheten och designen spelar in när det är dags att välja. När du köper dina underkläder genom Uppercut.se vet du att du garanterat får hög kvalitet. Björn Borg-underkläder har länge varit en stor favorit för oss som gillar sportiga och välsittande underkläder med en snygg och stilren design. I den här butiken kan du även köpa Björn Borg kalsonger och trosor i flerpack, vilket ser till att du alltid har tillräckligt många av dina favoriter hemma i byrålådan. Du sparar dessutom en slant när du väljer att köpa flera samtidigt.

Stora märken garanterar kvalitet

Underkläder ska inte bara sitta skönt och vara hållbara, de får gärna vara snygga också. På Uppercut.se hittar du många underkläder från kända märken och en stor variation i stil, design och passform. Stora kvalitetsmärken ser till att du får det allra bästa inom underkläder. De är dessutom mycket funktionella och tillverkade med moderna material och snitt för att passa dagens mode och livsstil. Med märken som Armani, Tommy Hilfiger och Calvin Klein vet du att dina nyinköpta underkläder håller högsta kvalitet. Den här butiken har ett brett sortiment för både dam och herr, med boxershorts, behåar, träningsunderkläder och mycket annat.

Uppercut.se och boxershorts

När du ska välja boxershorts så måste du veta vilken stil och skärning som passar just dig. Vissa föredrar lite tightare modeller och andra lite lösare. Vad du än föredrar kan du vara säker att du hittar din favorit hos Uppercut.se. Underkläderna är designade för att vara så bekväma som möjligt, medan de fortfarande är snygga och moderna. När du ska köpa en present till din man eller pojkvän, då hittar du garanterat någonting i den här butiken som passar. Underkläder är alltid en populär gåva och det blir extra speciellt när det kommer från lite större märken. Perfekt julklapp.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Uppercut.se erbjuder alltid:

  • Underkläder för både tjejer och killar från välkända varumärken
  • Fri frakt
  • 365 dagars öppet köp

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Uppercut.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.