Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

vidaXL.se

Få 2,5% cashback på ditt köp hos vidaXL.se

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 3,5% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
650 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

VidaXL

VidaXL är butiken som har det mesta du kan behöva för ditt hem och trädgård. Vare sig det är trädgårdsprodukter, djurburar, möbler eller träningsmaskiner du behöver så hittar du det garanterat här. Dessutom är det mycket fördelaktiga priser hos den här internationella butiken.

Ett stort och brett sortiment

Ett hem kräver mycket underhåll, inte minst om du bor i hus. Det är både kul och praktiskt att kunna fixa saker på huset och i trädgården själv. För att göra det krävs det dock rätt material. Hos VidaXL hittar du allt för gör-det-självare, vare sig du är amatör eller en van fixare. Allt du kan behöva inom DIY, som skruvar, dörrar, fönster och väggpaneler hittar du hos denna gigantiska butik. Eller vad sägs om borrmaskiner med tillbehör, en utomhuspool för barnen eller till och med allt du behöver för att installera en fotostudio i toppkvalitet - direkt i ditt hem.

Se efter din trädgård - billigt och effektivt

Det är fint med en trädgård, särskilt på våren och sommaren. För att hålla den i toppskick krävs det en hel del verktyg. Varför spendera mer på trädgården än vad du egentligen behöver? Hos VidaXL hittar du alla möjliga sorters redskap som hjälper dig att hålla din trädgård i toppskick, oavsett årstid. Vill du spara ännu mer pengar på dina inköp av trädgårdsredskap, då håller du utkik efter dagens deal. Det är ett erbjudande som butiken ger sina kunder som prenumererar på deras nyhetsbrev. Du kan även hitta det på deras hemsida. Den utvalda varan håller ett extremt lågt pris under de 24 timmar som erbjudandet är i gång.

VidaXL hjälper dig med trädgården

Du kanske är en av de lyckliga i Sverige som äger skog? Eller är det dags att röja upp på trädgården? På VidaXL hittar du mycket bra priser på många olika motorsågar, vare sig det är en bensindriven eller motordriven såg du är ute efter. Varför inte passa på att skaffa ett smart multiverktyg som du kan använda för att klippa häcken, trimma gräset, röja eller såga ner träd? Det är smart med så många verktyg kombinerade i ett kompakt format. Det och många andra verktyg hittar du hos den här onlinebutiken. Handlar du genom Refunder blir deras redan låga priser ännu lägre.

Pengar tillbaka när du handlar online hos vidaXL

När du handlar på 1086 kända och trygga butiker genom Refunder så får du pengar tillbaka på ditt köp. Du får även återbäring vid rea i butikerna. För smarta köp som inte kostar mer än vad de behöver, handla genom Refunder.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

vidaXL.se erbjuder alltid:

  • Allt för hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt

Särskilda villkor

Ingen cashback ges på auktionsköp.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos vidaXL.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.