Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Werlabs

Få 4% cashback på ditt köp hos Werlabs

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 6% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Vi som startat och arbetar på Werlabs vill göra skillnad. Tillsammans verkar vi för en folkhälsa som fokuserar på att förebygga istället för att behandla. Genom regelbundna hälsokontroller får du större förståelse för din hälsa. Vi har tagit fram en digital journal där provresultaten analyseras och efter genomförd hälsokontroll skriver våra läkare en personlig kommentar som ger dig riktlinjer om hur du kan optimera din hälsa framåt. Vi är tillgängliga, vi finns på över 200+ provtagningsställen runt om i Sverige och har ett stort utbud av hälsokontroller som passar för alla. Vi vill att fler ska kunna njuta av livet, längre.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Werlabs erbjuder alltid:

  • Hälsokontroller för att få bättra koll på din hälsa
  • Över 200 provtagningsställen

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Werlabs kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.