Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Wood Belt

Få 7,5% cashback på ditt köp hos Wood Belt

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Wood Belt är ett ideellt varumärke baserat i Slovenien som specialiserar sig på att producera unika bälten med patenterade träspännen kombinerade med hållbara material och andra modeaccessoarer. Deras produkter är handgjorda, biologiskt nedbrytbara och av hög kvalitet, tillverkade i Europa med en stark betoning på miljövänlighet och innovation. Genom att använda en designprocess med fokus på positiv samhällspåverkan strävar Wood Belt efter att skapa en gemenskap av människor som bryr sig om både samhället och miljön. Varumärket värdesätter sociala och teknologiska innovationer samt hållbarhet, och genom sitt arbete erbjuder Wood Belt en möjlighet där mode möter naturen med visionen att göra gott, se bra ut och känna sig bra.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Wood Belt erbjuder alltid:

  • Snygga träspännen
  • Hållbara modeval
  • Socialt ansvarstagande

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Wood Belt kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.