Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Xlash

Få 4% cashback på ditt köp hos Xlash

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Xlash historia började med drömmen om att ge världen längre fransar. Det fanns många dyra alterantiv på marknaden och därför bestämde sig Xlash för att göra ett alternativ som verkligen fungerar, har ett rimligt pris och är lätt att använda. Xlash ögonfransserum är en favorit för många som hjälper ögonfransarna och växa och bli starka. Nu har även Xlash olika hudvårdsprodukter som ansiktskräm, ansiktsmask och mycket mer. Xlash är inte bara en skönhetsprodukt, det är också en högteknologisk lösning som hjälper fler att nå ut till sin fulla potential.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Xlash erbjuder alltid:

  • Naturligt långa fransar
  • Fri frakt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 23 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Xlash kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.