Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

ZOO.se

Få upp till 3% 5% cashback på ditt köp hos ZOO.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
ZOO.se erbjuder ett noga utvalt sortiment med ungefär 20 000 unika produkter för alla husdjur, oavsett om det är en katt, hund eller något annat. Utöver det stora produktsortimentet återfinns även fler 550 varumärken att välja bland.

Med över 30 års erfarenhet i branschen har ZOO.se en personal som besitter bred kunskap, varierande specialiseringar och fördelaktiga utbildningar. I och med personalexpertisen erbjuds vägledning till rätt produkt för just de behov som man har.

Vidare ser ZOO.se till att arbeta med ambitionen att alla produkter ska finnas tillgängliga till rätt priser med bland annat erbjudanden och kampanjer. Avslutningsvis hjälper ZOO.se till att undvika en katastrof i vardagen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

ZOO.se erbjuder alltid:

  • Tusentals produkter med varierande varumärken.
  • Snabba hemleveranser
  • Fri frakt över 500 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 42 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos ZOO.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.