Butiker

Programvaror

13 butiker

Programvaror via Refunder kommer i många former

Alla datorer behöver en viss mängd programvaror för att du ska kunna använda dem. Köp online för att hitta programmen som passar dina behov och din dator.

Finn programvaror som både säkrar och underlättar användningen

En dator går att anpassa fritt efter vad du behöver göra med den och det är programvaran som avgör vad du kan göra. Bland butikerna här hittar du allt från antivirusprogramvara till operativsystem. Där antivirus ser till och skyddar din dator ser operativet till att du enkelt kan använda datorn. Du finner även många olika program för att till exempel redigera bild och film, både för hobbyfotografen och för den professionella. Officepaketet har snabbt blivit ett av de mest använda programmen i Sverige där du får med både Word, Powerpoint och Excel. Butikerna via Refunder har något som passar alla.

Håll din dator uppdaterad med den senaste mjukvaran

Genom att köpa dina programvaror online från våra samarbetspartners kan du vara säker på att du får den senaste mjukvaran som är fullt uppdaterad. När man skaffar programvaror som skyddar datorn från diverse hot utifrån är det viktigt att mjukvara är fullt uppdaterad mot alla nya hot som dykt upp. Här finner du programvaror från Norton och McAfee som är de största datorsäkerhetsföretagen i världen. Deras mjukvara skyddar både från virus, spyware och att andra gör intrång på din dator. Både Adobes programvaror och de som ingår i Office-paketet uppdateras varje år med nytt material och nya funktioner, se till att du också är uppdaterad.

Programvaror som säkrar din dator

För att kunna använda en dator behöver man programvara som kan göra det man vill och behöver. Viktigast av allt är att du har bra programvaror för internetsäkerhet. Bland butikerna vi samarbetar med finner du alla de stora märken inom antivirus-marknaden. Dessa programvaror ser till att hålla dig skyddad utan att du själv behöver göra annat än att installera dem. Sedan finns det även gott om mjukvara som kan fylla alla behov du har av din datoranvändning och genom att köpa online slipper du leta upp programmen i en butik, utan får istället en smidig kod att skriva in i din webbläsare.

Pengar tillbaka när du handlar programvaror online

Här på Refunder vill vi att det ska vara lönsamt att handla på nätet. Därför ger vi dig pengar tillbaka på allt du handlar online, vi ger även återbäring vid rea samt cashback även vid rabatt. Via oss kan du handla på på 889 kända och trygga butiker online och få tag på den programvara du behöver till ett bra och rabatterat pris.