Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 971 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-02-06 | Skönhet

I samarbete med Apotek Hjärtat

10% rabatt på oljor från NUXE

Just nu får man 10% rabatt på oljor från Nuxe på Apotek Hjärtats hemsida. Via Refunder får man dessutom 7.5% i återbäring. Rabatten går ut på söndag 10 februari 2019, så passa på innan den är för sent!

Nuxe oljor är väldigt uppskattade och jag själv har en. Det som är så bra är att man kan använda oljan till både kroppen och håret. På Apotek Hjärtats hemsida skriver de att oljorna är reparerande och skyddande torrolja i smart sprayflaska. Den tillför dessutom näring, lugnar och återfuktar huden. Oljan kan användas året runt, vinter som sommar. Den sprayas på hela kroppen efter dusch eller bad samt kan man spraya en liten mängd olja i handflatan och dra genom håret för en naturligt utjämnande effekt. Den passar även väldigt bra efter solande, eftersom den har en lugnande verkan och ger en härlig lyster och skyddar mot flagning.

Det finns några olika oljor från skönhetsmärket och som sagt har jag en av dem. Den jag har heter ”Huile Prodigieuse Nourishing Oil Riche”. Till skillnad från vissa andra oljor sjunker den här verkligen in snabbt i huden och känns inte alls kladdigt på kroppen.

1. Huile Prodigieuse Dry Oil 50 ml 2. Huile Prodigieuse Dry Oil Limited Edition 100 ml 3.Huile Prodigieuse Dry Oil Golden Shimmer 100 ml 4. Huile Prodigieuse Dry Oil 100 ml 5. Huile Prodigieuse Dry Oil Golden Shimmer 50 ml 6. Huile Prodigieuse Nourishing Oil Riche 100 ml

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu