Över 1080 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1087 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2022-02-06 | Tipsar, Familj

14 Februari – Alla Hjärtans dag hos Butterick’s

Hej igen! <3

Kärlekens dag står runt hörnet och jag vill såklart tipsa om romantiska och gulliga saker man kan göra för varandra eller ge bort till någon man tycker om.

Oavsett om man vill fira denna dagen eller väljer att inte göra det så är det helt okej. Tilltalar det inte en så gör det inte. Men kom ihåg att ALLA hjärtans dag berör alla. Det behöver inte vara ett par som firar. Man kan fira och kärlekshylla sin syster eller bror, mamma eller pappa. Denna dagen är just för ALLA hjärtan där ute.

Vill du göra det lilla men betydelsefulla? Då listar jag det här nedan!
En kramgo nalle att lägga fram där du vet att mottagaren garanterat kommer att se den. Rosblad att strö ut, kanske på sängen, kanske runt badet eller i badet om man har det. Lägg dessa söta och kärleksfulla chokladmynten i jackan på det du vill kärlekshylla lite extra eller lägg fram dem till fikat. Hylla kompisen, kollegan eller din farfar med en mugg som är personlig.

Är det eran första alla hjärtans dag sedan ni träffades och blev ett par? Då skulle kanske den här roliga gåvan vara något? 😉

Vill du göra något större? Vill du att mottagaren ska stå stum och bli helt handfallen? Se nedan för tips på aningen större fireri.

Dekorera med ballongerna runt matbordet där du har dukat för en finmiddag? Eller runt sängen som får din partner att känna sig väldigt älskad och sova som en prins eller prinsessa. En stor nalle, som kan innehålla en ask med en fråga, kanske frieri på gång? Ett spel? Ett par kärleksröda trosor? Kom ihåg! Det är ni som sätter gränserna!

 

Vill du bara ge bort något roligt? Som kommer framkalla ett skratt så är detta kärlek också. Kärlek kan man visa på så många olika sätt. Se nedan men håll i dig!

Koka snopppasta och bjud på, gör ingen stor grej utav det utan bara ersätt spagettin i spagetti och köttfärsås med snopppasta och se om din middagsdejt märker något…

Spela ett spel med din partner på kvällskvisten och se vems som är bäst på att träffa, ni vet vad!

En mugg till någon som kommer att bli ketchupröd i ansiktet när den druckit upp… Eller varför inte bjuda över någon du gillar på lite plockmat. Använd snopptandpetare vetja!

Fy… detta var inte alls min grej att skriva om, jag fick nästan blunda mig igenom det, haha!

Det var ett litet tips om saker du kan göra/ge bort till din partner, vän eller bara någon du vill kärlekshylla eller skoja med.

Psst… alla mina bilder är klickbara. Klicka på den du är intresserad av, så kommer du direkt till hemsidan.

Vi hörs snart igen, ta hand om dig, tvätta händer och håll avstånd!

Kram E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu