Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-05-19 | Tipsar, Familj

De bästa morsdagspresenterna!

Hallå där!

Vi närmar oss Mors dag och det börjar bli hög tid att klicka hem presenterna för att hylla mamma, mormor, svärmor, syster eller bonusen. Hitta allt från ljuvliga buketter och vacker heminredning till coola stumpor och snygga badkläder. Passa på att överraska en mamma du håller kär!

1. Upp till 25% rabatt!


Skäm bort världens bästa mamma med ett lyxigt kit från Clarins! Välj mellan flera fina gåvoset med utvalda bästsäljare. Refunders får 4% cashback & 10% rabatt på clarins.se med koden FIRAMAMMA_REF22. För ytterligare 15% (totalt 25%) skapa ett konto eller logga in som medlem på clarins.se. 

*Erbjudandet gäller t.o.m. 24/5 2022 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

2. Hemmets nya doft!

Varför inte ge bort en ljuvlig Aroma Diffuser till mamma? Hos Doftbox hittar du Aroma Diffusern som blir hemmets nya  inredningsdetalj, en ”edgy centerpiece in your home” som sprider en magisk doft via en sval mist. Nu får alla Refunders 7,5% cashback och dessutom 15%-40% rabatt på stora delar av sortimentet. 

*Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.

1. Visa vad du känner!


Mammor, extramammor och bonusmammor – alla mammor är värda att firas på Mors dag. I år firar vi världens finaste mammor den 29 maj och blommor är alltid en magiskt överraskning.

Skicka ett blombud från Interflora, du får upp till 7,5% cashback på ditt blombud.

2. Håll mamma varm om foten!


Spana in Happy Socks urval av fina presenter till mamma! Hitta perfekta Mors dag-presenter så som kvalitetsstrumpor, blommiga strumpor som håller längre än en bukett, pizzastrumpor (alla älskar pizza) och Mors dag-Presentboxar. Få 5% cashback och 20% rabatt med koden HAPPYMOM. 

*Gäller t.o.m. 29/5 2022. Ej; rea/outletartiklar & samarbeten. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

1. Allt från vaser till möbler!


Ge mamma vacker inredning från Homeroom i Mors dag-present. Just nu får du 2,5% cashback och 15% rabatt med koden Refunder_morsdag. 

*Erbjudandet gäller 1 gång per person t.o.m. den 29/5 2022, och ej prissänkta varor, Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, kök & hushåll, grillar & utekök, pool & spa, trädgårdsredskap, träningsmaskiner eller vid köp av presentkort.

2. Hitta allt från bikini till träningskläder!


Såklart mamma önskar sig snygga och sköna badkläder inför sommarens långa dagar på stranden! Hitta mammas nya badkläder idag. Hos hunkemöller kan du hitta allt från underkläder till badkläder och träningskläder med hela 7,5% cashback.


 

Hoppas du hittar något extra speciellt till kvinnan du vill hylla lite extra till Mors Dag! 

Kram från Emma på Refunder 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu