Över 1080 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1087 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2022-06-27 | Skönhet

I samarbete med Cocopanda

20% rabatt på Ole Henriksen

Just nu är det 20% rabatt på nästan ALLT från Ole Henriksen på Cocopanda! Kom till hemsidan HÄR.

Om du handlar på Cocopanda via Refunder som medlem får du givetvis återbäring på ditt köp. Just nu 1,5% i cashback och 2,5% om man har Refunder Pay! (Ingen återbäring ges vid användande av rabattkod) Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp!

Pore-Balance Facial Sauna Scrub
311:- (389:-)

Pore-Balance Facial Sauna Scrub är en fantastisk ansiktsskrubb inspirerad av traditionella skandinaviska spabehandlingar. Den är känd för att vara avslappnande, ta bort giftiga ämnen och ge bättre blodcirkulation. Scruben gör porerna mindre synliga och tar bort döda hudceller med hjälp av glykolsyra och mjölksyra. Den verkar rengörande på huden genom att absorbera överflödig olja och minska porernas storlek. Scruben innehåller även vulkanisk sand, Green Fusion-komplex och neemfröolja. Huden blir smidig och mjuk och får en fräsch och frisk lyster. 

Användning: använd efter rengöring och före ansiktsvatten cirka 2–3 gånger i veckan.

Truth Juice Daily Cleanser
247:- (309:-)

Truth Juice Daily Cleanser är en rengöring som försiktigt avlägsnar smink och smuts. Produkten är gjord av apelsinvatten och PHA, som rengör skonsamt på djupet och stärker huden i ett enkelt steg. Den lyxiga krämen har en mjuk och fantastisk konsistens och doftar härligt av apelsin.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu