Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2018-10-30 | Tipsar, Mat, Träning

I samarbete med Bodystore

3 SUPERENKLA SMOOTHIEBOWLS + 20% RABATT PÅ BODYSTORE.COM!

Hej kära Refunder-läsare! De senaste veckorna har jag blivit helt förtjust i smoothiebowls. Jag äter minst en om dagen och det passar både som frukost, mellanmål eller till och med som en lätt middag eller lunch. Ibland kan det kännas för lite med bara en smoothie och då kan man istället hälla den i en skål och toppa med massa frukt, bär, nötter och frön för att få en mättande smoothiebowl.

I samarbete med Bodystore.com har jag den här veckan fått testa tre av deras produkter från Superfruits som har 20% rabatt på alla sina produkter under vecka 44. Det är ett varumärke som ger dig naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalité och utan onödiga tillsatser.

I Superfruits sortiment hittar du produkter från Blåbär, Hampafrön, Acai, Gojibär, Kakao med flera. Jag valde blåbärspulver, hampaprotein och kakaonibs. Superingredienser som boostar din kropp och gör det där lilla extra i din smoothiebowl.

Jag gjorde 3 olika smoothiebowls och hade mamma som provsmakare. Smoothiebowlen med choklad ville hon nästan servera som efterrätt på vår släktmiddag till helgen, SÅ god var den. Det bästa av allt är att smoothiebowls är supernyttigt och busenkelt att göra. Välj ingredienser efter smak och sedan är det bara att mixa tills du får en slät konsistens. Ett tips om man vill ha konsistensen mer som glass är att hälla i mer av de frusna bären eller frukten. Vi kikar på mina 3 recept!

 

Smoothiebowl med choklad

-1 banan (frusen)
-1 msk kakao
-1,5 dl mjölk (ex havredryck för vegansk)

Topping: banan, kakaonibs, krossade hasselnötter

 

Smoothiebowl med blåbär

-1,5 dl blåbär (frusna)
-1 banan
-3g (1 tsk) blåbärspulver
-1 dl mjölk (ex havredryck för vegansk)

Topping: blåbär, kokos

 

Protein smoothiebowl

-1 banan
-1 dl mango (frusen)
-1 dl hallon (frusen)
-30g (1/2 dl) hampaprotein
-1 dl mjölk (ex havredryck för vegansk)

Topping: hallon, mango

 

 

Kakaonibs är ekologiskt krossade kakaobönor från Peru som ger en smak av choklad. Ät dem som de är, toppa din yoghurt eller använd som ingrediens när du bakar.

Blåbärspulver är gjort på hela, frystorkade och vilda blåbär. Det innehåller mängder av antioxidanter som stärker ditt immunförsvar. Blanda i blåbärspulvret i juicer eller smoothies för extra god smak.

Hampaprotein är en perfekt källa till proteinpulver om man inte äter mjölkprotein. Det innehåller 45% protein, 10% Omega fett, 20% kostfiber och tio essentiella aminosyror. Mixa i din shaker tillsammans med valfri dryck och bär och inta efter träning för att förhindra nedbrytningen av musklerna.

 

Fram till på söndag (4/11-2018) har du 20% rabatt på hela Superfruits sortiment. Glöm inte handla via Refunder för att få 6% återbäring på ditt köp!

 

 

 

 

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu