Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1146 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-06-15 | Tipsar, Inredning, Familj

Allt du behöver till midsommar!

Nu är det dags!

Små grodorna, små grodorna, är lustiga att se… snart dansar vi kring midsommarstången, äter sill och potatis och klättrar över gärdsgårdar för att plocka 7 sorters blommor att lägga under kudden. Dekorera hemma, hitta familjens outfits  och lek lekar hela kvällen. Här hittar du tipsen på allt du behöver till det bästa firandet av årets midsommarafton!

Dekorationerna du inte får missa!

Dukning och dekorationer är ju himla roligt nu under sommaren och speciellt till midsommar! För dukningen så har jag några godingar att tipsa om som till exempel dessa glas från Lagerhaus. För att ha antingen sill eller något annat så kan dessa glasburkar vara fint att sprida ut på bordet så alla kan få ta. Tallrikar och servetter är ju såklart ett måste och dessa två passar så bra ihop tycker jag! Även en midsommarstång på bordet är väldigt midsommaraktigt.

För efterrätten så är ju detta kakfat från H&M hur snyggt som helst och passar till alla dukningar så sätt upp den på inköpslistan!

För dekorationerna runt om så tycker jag dessa pin wheels som kan hänga ovanför bordet. Även solcellampor är ju både snyggt och passar bra att lysa upp eller bara se fina ut vid bordet. Midsommar utan midsommarkrans är inte midsommar. Interflora har några riktigt snygga kransar som kan både vara på ditt huvud eller varför inte duka med dem.

Midsommaraftons roligaste lekar!

Fördriv tiden på årets längsta dag! Till midsommar är det ett måste att ha flera spel som kan tas fram. Varför inte hitta nya favoriter när man ändå håller på? Här har jag skapat en lista med roliga spel som hela familjen kan vara med på. Yatzy är ju en klassiker och riktigt roligt! Vill du istället vara utomhus så kan jag varmt rekommendera Mölkky, allt du behöver är en plats utomhus och ett spelglatt gäng så är ni sedan igång. Ett annat perfekt utomhusspel är Boule, det här boulespelet är både lyxigt och vackert med lätta träklot som passar för alla åldrar. Varför inte kasta pil på en magnetisk piltavla också?

För midsommarbordet finns det också aktiviteter att göra. Som till exempel Icebreaker som är ett enkelt sällskapsspel som lättar upp stämningen vid bordet. Att sjunga snapsvisor är såklart också ett måste, kommer ni inte riktigt ihåg alla som finns så kan detta spel både ge tips på visor men också spel vid bordet. En perfekt kombo om du frågar mig!

Vill ni ha en lugn stund så är detta färgläggningspapper både roligt och händigt att ta med sig om ni vill ta det lite lugnt efter all mat.

Hoppas du får en fantastisk midsommar!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu