Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2018-07-27 | Tipsar, Mat, Träning

I samarbete med Bodystore.com

ÄNTLIGEN är den här- den perfekta veganska proteinbaren!

Har du också letat efter den veganska baren som både är smakrik och har ett bra näringsinnehåll? Jag har svaret i detta inlägg!

Vegan Protein Bar finns i två smaker; Double Chocolate Crisp och Chocolate Oat Crunch. Är du en chokladälskare som mig rekommenderar jag den förstnämnda med krispiga choklad bitar i. Om du gillar smaken av jordnötssmör och havrecrunch rekommenderar jag den sistnämnda.

Star Nutrition har tillverkat en vegansk och glutenfri bar där en bra smak möter ett bra näringsinnehåll. Den är fri från sötningsmedel och får sin smak från bland annat dadlar, jordnötssmör och kakaobönor. Proteinkällan är ärtprotein och i en bar är det 12,5 (Chocolate Oat Crunch)-15g (Double Chocolate Crisp) protein.

Det har länge kämpats med att få en smak likt icke-veganska proteinbars och det märks att det har lagts ner extra mycket tid och hjärta i Vegan Protein Bar för att skapa en fantastisk smak samtidigt som den håller ett högkvalitativt näringsinnehåll. Inta proteinbaren som ett mättande mellanmål, efter träning eller som en nyttig ersättning till ditt godis. Den är perfekt och ha med sig på stranden för det är ingen risk att den smälter! Konsistensen är inte som ett choklad, utan mer som en kaka. Ett bra mellanmål att äta på stranden när energin börjar bli låg!

Nu är priset på Vegan Protein Bar nedsatt på Bodystore där du kan köpa en hel låda för ynka 219 kronor! Om du handlar via Refunder får du även 6% återbäring på ditt köp. Rabatt på rabatt, bättre blir det inte!

Följ gärna mig på mina sociala medier för ännu fler tips inom träning och hälsa
Instagram; bergevievelina
Blogg; nouw.com/bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu