Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1002 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2018-11-23 | Mode

I samarbete med Nelly.com

Black Friday – Är ni redo??

Hej alla Black Friday älskare!

Är ni lika taggade som jag är på Black Friday, Black Week eller Black Weekend? Oavsett vad det kallas är den äntligen här. Dagen då det är dags för en ordentlig uppdatering av garderoben. Hos Nelly, får du som medlem 20% rabatt på allt (Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden)! Klicka hem vinterns snyggaste outfits och vinterfesternas vackraste klänningar! Erbjudandet om höjd återbäring gäller t.o.m. 25/11 2018.

Pälsar

Jag är precis hemkommen från Spanien. Jag och min familj har varit i en liten by i Marbella som heter Puerto Banus. Vi har haft ganska dåligt väder men en bra inblick i modet för det kallare vädret. Nästintill alla som gick förbi när vi satt på uteserveringarna längs hamnen på kvällarna gick i fina svarta pälsar. Så här kommer två alternativ till vinterns kalla väder.

Päls 391 kr 

Päls 1 679 kr

Vinterns festblåsa

Nyår, julafton eller uppesittarkvällen, det finns alltid en anledning till att klä upp sig lite extra. Nedan ser du två festblåsor i två olika prisklasser men som funkar lika bra till festen för det. Vilken är din favorit?

Kom ihåg det fantastiska erbjudandet ni har just nu på Nelly.com och shoppa lugnt 😉

Långklänning 349 kr

Långklänning 1 259 kr

Avslutningsvis

Är du inte medlem hos Refunder? Då kan du bli det här. Klicka på länken och få 50 kr när ni handlar för 100 kr hos Refunder. Hoppas ni gillade detta inlägg, gör ni det eller även om ni inte gör det så let me know i kommentarerna nedan. Tar gärna emot feedback. Om ni vill se och läsa mer om mig kan ni gå in på min blogg som jag nu flyttat till nouw.se, har även köpt en egen domän: Oliviahedman.se och ni hittar mig även på instagram.

Jag har även precis börjat med youtube och det vore otroligt roligt om ni ville prenumerera på min kanal, ni hittar den här!

Vi hörs <3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu