Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-08-15 | Mode

I samarbete med Åhlens.com

Årets höstmode är här!

Höstmode är mitt favoritmode! Klä dig i skinnjacka, stickade tröjor, jeans eller favoritklänning från sommaren.

Hösten är inte så deppig som vi ibland kan föreställa oss, hösten är faktiskt helt underbar. Det gäller bara att klä sig efter väder. Lager på lager är alltid en bra idé då du kan klä av de översta lagret när solen kommer fram. Jag som älskar polotröjor, stickade koftor, roliga strumpor och kängor älskar höstmodet. Jag älskar hösten! Det är inte bara alla sköna plagg det är också…

Senapsgult, mörkgrönt, rött och murriga färger är alltid rätt.

Färgerna på löven är fantastiska och färgerna på kläderna likaså! Fler höstplagg kan kännas tunga för plånboken då kängor, stickade tröjor och kappor ofta är lite dyrare än sommargarderobens klänningar. Det är dock en investering som kan användas i fler säsonger framöver om du tar hand om plaggen du köper. Det bästa är att du får återbäring på alla höstplagg du köper via refunder! Hur bra?  Här kommer inspiration på färgkombinationer.

Bilder från Pinterest

Kavajen är perfekt över allt!

Är du inte personen som gillar en allt för dressad look med kavaj? Köp då en mer oversize och använd den som jacka innan det blir för kallt eller ha den under en stor härlig kappa. Kavajen är snygg med en enkel t-shirt under men min favorit är att klä den med en finstickad polo.

Kavajer finns HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR och polotröjor som passar bra under hittar du HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Puffärmen är här för att stanna!

Om det är något vi sett under året och som sken igenom under Köpenhamns modevecka så var det blusar och klänningar med maxade puffärmar! Puffärmen följer med oss in i höstmodet och det är något jag tror kommer stanna länge.

Under CPH fashionweek såg vi mycket puffiga ärmar på både visningarna och på de trendiga besökarna, Cecilie Bahnsen visade upp några klänningar med den älskade puffen. Vi inspireras och jag har därför letat upp fyra favoriter från Åhlens som du kan shoppa med återbäring! Puffärmen är perfekt för höstmodet då den ofta har en lite längre ärm vilket också ger en klädd känsla.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR Hittar ni snygga puffärmar!

Ni kommer få fler höstiga inlägg framöver! Följ mig på instagram under: raagna för mer inspo!

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu