Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 894 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-09-07 | Mode

Detta inlägg är i samarbete med Nelly.com

Beiga toner i höst!

Nu när hösten är på ingång så känns det väldigt rätt med plagg i beiga toner.              Nelly.com har så mycket snygga plagg inne och ni får återbäring på allt ni shoppar via Refunder från Nelly. Är du inte medlem än? Bli det HÄR!! Det finns många beiga toner som är snygga att matcha tillsammans. Blanda lite mörkare och lite ljusare så kan det bli perfekt. Bara för att det är en mörkare årstid så behöver man inte klä sig i mörkt varje dag. Inte sant?

Här nedan ser ni plagg som man kan klä upp och ner, plagg som du kan ha på jobbet, på stan eller till kvällens festligheter.

Matcha beiga toner!

Byxor HÄR. Jacka med rutor HÄR.  Stickad tröja HÄR. Väska HÄR. Klänning HÄR. Jag tycker modellen på dessa byxorna verkligen är suupersnygga. De passar med sneakers, klackar eller boots! Toppen kan du ha utan något över men även under en kavaj eller till en skinnkjol, huur snyggt? Min favorit denna säsong är helt klart den rutiga ulljackan i oversize modell.

Klänning HÄR. Stickad tröja HÄR. Börs HÄR. Kjol HÄR. Skor HÄR. En match som jag älskar är att matcha kjol med stickad tröja. Något annat som jag tycker är väldigt snyggt är beiga klackar, det gör att man ser längre ut. Jenasklänningen, så snyggt med bältet i midjan vilket ger en mer feminin look.

För mer inspo följ mig på Instagram under: raagna!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu