Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1157 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-05-13 | Tipsar, Inredning, Familj

Bjud in till kalas, dop, student eller picknick!

Festen är igång!

Nu preppar vi för alla härliga vår- och sommarfester! Firar du födelsedag, dop, bröllop, student, skolavslutning eller vill du bara planera in en grillkväll med vännerna? Här kommer tipsen för att just din sommarfest ska bli så bra som möjligt.

Duka fint och dekorera för fest

Ska du bjuda in till student, bröllop eller bara en middag med vänner? Då kan det vara bra att ha det mest väsentliga hemma. Ska det bjudas på dricka så kan en champangekylare från GRANIT eller en öppnare och korkskruv från Homeroom vara något att införskaffa. Snygga Gin & Tonic glas känns också givet till fördrinken. Ska det bjudas på mat så tycker jag dessa tallrikar känns så somriga och fina. Är det fika på schemat så tycker jag detta tårtfat är en snygg detalj.

Behövs dekorationer kan denna paviljong med ljusslinga vara fint i trädgården. Då har ni även tak över huvudet om himmelen öppnar sig! Även denna ljusslinga är en fin detalj. Ska det bjudas till fest så kan denna ballongbåge vara festens mittpunkt i nude och pastellblå toner. Musik är ju också ett måste för alla sommarkvällar, till exempel så har JBL en högtalare som har två nivåer av djup, justerbar bas och kraftfullt JBL Original Pro Sound.

Grillpicknick med vännerna

Ska det bäras av på utflykt så är såklart picknick ett måste! Kylväska och picknickfilt är ju en väldigt bra början för att ens utflykt ska bli riktigt bra. För att sitta ännu skönare så kan dessa sittkuddar från Hemtex vara ett prima alternativ.

Till utflykten behövs såklart mat och tillbehör. Till detta så vill jag gärna tipsa om bra saker att ha med sig. Picknick glas för drycken och självklart muggar och termoskanna för kaffet. Skärbräda är ett bra sätt att lägga upp maten på ett snyggt sätt men även praktiskt om något behöver skäras.  Denna dryckesdispenser är också ett fint sätt att servera dryck på och perfekt för picknick kalaset!

Gör utflykten extra speciell också med ljusslingor för flaskor. På så sätt kan du skapa en stämningsfull picknick och sprida ut för extra ljus under kvällen.

Vill barnen hitta på något så under tiden så är detta croquet väldigt bra tidsfördriv och dessutom i fina pastellfärger. Perfekt för att få en lugn stund under sommardagarna!

Nu känner i alla fall jag att jag är redo för sommarens fester, hoppas du känner likadant!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu