Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

ninadahlborg | 2021-11-23 | Tipsar

Black Week hos Elon, ÄNTLIGEN!

Nu har veckan vi alla väntat på äntligen kommit; BLACK WEEK! Passa på att fynda det som ni spanat in under året och shoppa smart nu. Det kommer jag att göra i alla fall!

Inte nog med att Elon har riktigt fina rabatter på sin hemsida just nu, så erbjuder även Refunder  DUBBEL Cashback hela veckan! (7,5 % på belysning och 4% på allt annat). Jag tänkte ta mig friheten att tipsa er om just mina favoriter från deras hemsida och även de produkter som har de bästa erbjudandena just nu. Glöm inte bort att det är en månad kvar tills jul så ni kanske hittar en och annan julklapp dessutom.

 

Som jag skrev tidigare så är det en månad kvar till jul och redan på söndag är det första advent, och vad är inte finare och mysigare än en vacker julstjärna att hänga i fönstret. Mina favoriter just nu är de lite mer moderna stjärnorna som jag tycker ger ett mjukare intryck. Och dessa får ni just nu 7,5% återbäring på, ett riktigt kap som du hittar HÄR och HÄR

Två andra favoriter som jag tycker passar bra nu i vintermörkret och som både kan pigga upp vardagen och fredagskvällen är Siemens kaffemaskin i modellen TI351209RW som du hittar HÄR och drinkglasen från Chef & Sommelier som du hittar HÄR

Siemens kaffemaskin i modellen TI351209RW är en helautomatisk maskin som via ett knapptryck kan få fram vilken typ av kaffe du vill, allt ifrån en härlig latte macchiato till en espresso med extra drag i. En riktig bonus är också att den är såååå enkel att rengöra! Så passa på nu när den är nedsatt med 1500kr från orginalpriset, dock bara fram tills den 28e november så skynda!

Men så kommer helgen och lite roligt måste vi få ha det, och vad passar inte bättre än en espresso martini då 😉

Chef & Sommeliers champagneglas passar perfekt för att hälla upp en härlig drink i och dessa är dessutom på rea just nu och kan klickas hem för endast 349kr, plus en härlig återbäring på 4 %!

 

Sist men inte minst har vi något som har stått högt upp på min önskelista ett bra tag nu och äntligen skall jag få unna mig detta. Nämligen Apples AirPods Max som är ett av marknadens bästa aktiva brus­reduceringshörlurar just nu!  Dessa kommer ALDRIG på rea och nu har Elon hela 25% på dessa under Black Week. Med över 20 timmars batteritid och grymt bekväma är dessa hörlurar perfekta för mig när jag behöver gå in i min lilla bubbla för att kunna fokusera.

Så glöm inte att gå in på Elon nu via Refunder för att fynda era drömprodukter för ett riktigt kalaspris!!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu