Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-06-23 | Mode

I samarbete med apotek Hjärtat

Bli ”Sun Kissed” med hjälp av ACO

Nu är ju äntligen solen här på riktigt vilket ofta gör att huden blir så kallat ”sun kissed”. Dock är det inte alltid lätt att komma ut i värmen och få möjligheten att sola. Jag till exempel jobbar inomhus om dagarna och går miste om en hel del sol. Därför tänkte jag idag tipsa om en ansiktskräm från ACO som både är återfraktande och ger en brunare lyster. Jag älskar den! Innan man applicerar krämen kan man använda sig av en ansiktsskrubb från samma hudvårdsmärke. Båda produkterna kan man köpa på apotek hjärtat med 6 % i återbäring om man handlar via Refunder.

ACO Face Scrub 49:- (   69:- )

”ACO Face Cleansing Scrub är en peeling för ansiktet. De skonsamma skrubbkornen är gjorda av bambu. Genom att ta bort döda hudceller lämnas huden mjuk och len. ACO Face Cleansing Scrub passar alla hudtyper. 50 ml.”

ACO Sun Kissed 84:- (   119:-  )

”ACO Sunkissed Self-Tanning Face Cream är en brun utan sol-kräm för ansiktet. Den ger en lätt gradvis nyans samtidigt som den återfuktar huden i ansiktet. Ansiktskrämen används varje dag så att du behåller en solkysst ton. Krämen tas snabbt upp av huden. Dermatologiskt testad. Milt parfymerad. 50 ml.”

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: http://nouw.linnbernhard 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu