Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1003 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2019-02-27 | Mode

I samarbete med The Body Shop

The Body Shop – Uppfriskande kroppsvård

Hej på er!

Jag hoppas att allt är fint med er och att ni njuter av vårvädret. Ni kanske har bokat in något festligt eller blivit bortbjuden på middag? Då vill  du kanske ta med dig en liten present till kvällens värd/värdinna?

Idag tipsar jag er i samarbete med The body Shop. Återbäringen ligger på 5% vilket är riktigt bra!

Varför inte passa på att ge bort en fin gåva till någon du tycker om lite extra? Mamma, pappa, syrran, pojkvännen eller vem det nu än kan vara. Det vet du bäst själv!

The body Shop har produkter för hela kroppen, händer, fötter, ansikte i olika former som body butter, peeling, scrubs osv.

Jag tänkte idag visa er några av mina favoriter. Jag har använt en hel del ifrån deras sortiment och senast i julas fick jag två produkter av min syster som har varit hennes favoriter sedan länge. Att rekommendera vidare till familj och vänner är bra. Man skulle väl aldrig rekommendera en dålig film eller en illaluktande parfym till någon. Eller hur?


Coconut Body Butter

Asså hur gott och fräscht luktar inte kokos? Så uppfriskande och mjuk doft. Snacka om att känna sig riktigt ren efter att ha använt den här. Den finns både som Scrub, body milk och shower cream.
Coconut Body Butter

185 kr


Wild Argan Oil

En utav bästsäljarna när det kommer till mjukgörande och väldoftande. Ger din hud mängder med fukt och lämnar den mjuk och återfuktad. Speciellt framtagen för mycket torr hud.
Wild Argan Oil Nourishing Whipped

155 kr


Satsuma Hand Cream

Alltså kan vi bara stanna upp och tänka på hur jäkla gott denna luktar?? Den luktar så otroligt gott, om du går förbi en Body shop butik så måste du gå in och smörja in dina händer med denna handkräm. Den är helt underbar, och jag får alltid en rysning i hela kroppen när jag luktar på den.
Satsuma Hand Cream

50 kr


Strawberry Softening Body Polish

En produkt som borde prisas! Den både luktar gott och gör underverk, denna var min största favorit tidigare och är fortfarande. Denna har jag köpt många gånger och alltid saknat den om den tagit slut. Man vill verkligen ha den i duschen!
Strawberry Softening Body Polish

155 kr


Pink Grapefruit Body Mist

Det här var något nytt, jag har luktat på grapefrukt men dock inte sett att det fanns en body mist av denna doft. Väldigt fina basnoter i denna blandning. Fräscha upp dig själv i denna mist som varar länge under hela dagen.
Pink Grapefruit Body Mist

125 kr


Mango Shower Gel

Min sanna favorit, den här är verkligen en storfavorit och bästsäljare och jag förstår verkligen varför. För den luktar så himla gott. Jag skulle kunna ha allt med den här doften. Parfym, scrub, body mist, ja det mesta!

Detta får ni också i hemläxa, gå för bi en butik, lukta på denna underbara doft, lägg det på minnet och beställ hemifrån så du inte missar återbäringen!!

Mango Shower Gel

70 kr


Kika gärna in på min instagram:
@ecarlbrant

Kramar Elihn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu