Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-02-17 | Tipsar, Mat, Mode

I samarbete med Bodystore.com

Börja din dag med en fiberrik och god frukost!

Frukost är det bästa målet på dagen och jag behöver frukost varje dag för att fungera. Jag stiger alltid upp lite tidigare för att göra en god frukost. Antigen en god gröt med sylt eller bär, en macka med avokado eller ost, men oftast blir det en stor skål yoghurt med müsli och inte vilken müsli som helst utan gärna den ni ser nedan… Den är himmelskt god.

Clean eating har massa bra produkter som är hälsosamma men framförallt goda! Till frukosten är det perfekt att toppa filen/ yoghurten med nöt-müslin som ni hittar HÄR och den finns även i en kokos och dadel som finns HÄR! Andra produkter är knäckebröd som är fantastiskt gott med ett kokt ägg på, eller avokado, det hittar du HÄR. Andra produkter är den populära grillkryddan HÄR eller kokosoljan HÄR. Bodystore.com har flera produkter från Clean eating men också mycket annat bra för kroppen. Så varför inte handla dina livsmedelsprodukter med återbäring?

HÄR hittar du godaste vegan-godiset med smak av mango och ingefära, perfekt att ha med sig i väskan/ Kakaonibs! hittar du HÄR och är perfekt att rulla dina rawfood-bollar i, eller toppa din smoothie med/ Vaniljpulver är den godaste smaksättningen i exempelvis chiapudding men också perfekt till din crème brulee, finns HÄR/

Om ni vill ha mer inspiration följ mig på Instagram under raagna.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu