Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 977 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-04-06 | Tipsar, Mode

I samarbete med Hunkemöller, kampanj för vecka 14

Bra party!

Ta tre bh:ar och betala för två, eller ta två och få din andra för halva priset. Hur bra? Det är alltid kul och skönt att uppdatera sin underklädsgarderob. Att ha samma BH till alla sina kläder kan vara svårt då vissa plagg kräver vissa former under. Ibland behöver man kunna göra den bandlös, inte synas igenom, vara mer urringad, forma brösten och ibland vill man bara ha något snyggt och sexigt. Det bästa tipset under vita kläder är en beige bh och jag tycker det är bra att ha en variant med lite mer form och bygel, samt en bygellös som är lite skönare vilket också är snyggt under tunnare blusar. Att ha en svart men bekväm är också ett tips, funkar ofta till en stor del av plaggen i din garderob. Trivs du i body kan det vara snyggt till höga jeans och en kavaj över.

Romantiska varianter hittar du HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ och basen hittar du HÄRHÄR/ HÄR/ om du istället är sugen på en nytt body finns det HÄR/ HÄR

Såklart har Hunkemöller ett hav av olika underkläder för olika tillfällen och stilar. Det finns flera som jag gärna haft i min garderob. Just nu kan du handla där till höjd återbäring!! Ett tips är att beställa dina produkter till närmaste Hunkemöller butik och om man har några problem eller vill rådfråga med storlek funkar det bra att göra det där. Att använda rätt storlek på din bh kan vara viktigare än vad du tror. Vad du också bör göra är att tänka på hur du tvättar dem, skölj upp och var noga med tvättpåse för att dem ska hålla så länge som möjligt.

För mer inspo: följ raagna på instagram! xx

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu