Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1003 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-02-28 | Mode

I samarbete med Lyko.se

Den bästa hårprodukten jag vet

JA, precis som rubriken säger har jag verkligen hittat den bästa hårprodukten jag kan tänka mig! För snart två år sedan färgade jag mitt hår för första gången. Efter det gjorde jag inget mer för att jag efter ett tag ville ha tillbaka min naturliga hårfärg. Och det vara inte mer än cirka tre veckor sedan som jag såg en video på Wilma Holmqvist youtube-kanal och upptäckte denna magiska produkt. Redan dagen efter gick jag till en Lyko-butik och köpte den!

Maria Nila CACAO 300ml 259:-

Det är alltså en hårinpackning med färg från Maria Nila! Man kanske inte kan tro att en sådan produkt kan bli så bra, men den är verkligen otrolig. Den smälter in sååå bra i min naturliga färg och dessutom vårdar den håret samtidigt!

Jag har produkten cirka 10 cm från topparna och uppåt. Något som jag dock märkte första gången jag använde den var att den inte ”fäste” i blött/ handdukstorkat hår på mig. Jag var tvungen att ha den i torrt hår i cirka en timme. Därefter har jag använt den cirka 1 gång i veckan.

På Lykos hemsida beskrivs produkten följande: ”Maria Nila Colour Refresh är en vårdande hårinpackning med färgpigment som snabbt och enkelt fräschar upp ditt hår. Inpackningen innehåller tillfälliga pigment som successivt tvättas ut ur håret och färgen sitter kvar mellan 4-10 tvättar. Till varje produkt ingår en box med 1 par högkvalitativa handskar. Colour Refresh finns i 13 olika nyanser och de olika nyanserna kan aldrig ljusa upp en befintlig hårfärg. Det exakta färgresultatet beror på din befintliga hårfärg och hårets kvalité. De ljusa nyanserna är därför bäst lämpade för ljusa hår medan de mörka fungerar på både ljusa och mörka hår. Det går bra att blanda de olika nyanserna med varandra och White Mix är speciellt framtagen så att du kan få din egen perfekta nyans.

Om du handlar på Lyko.se via Refunder får du 4 % i återbäringHÄR KAN DU KOMMA TILL LYKOS HEMSIDA.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu