Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2018-10-16 | Tipsar, Mat, Träning

I samarbete med Happy Green

DEN HÄR SUPERJUICEN SKA DU DRICKA FÖR ATT ÖKA UTHÅLLIGHET UNDER TRÄNINGEN!

Ett glas rött vin innan träningspasset tänker ni? Nej, men ett glas rödbetsjuice fylld med massa antioxidanter? -JA TACK!

RÅ Rödbeta bag-in-box, är en ekologisk rödbetsjuice, även kallad den röda superdrycken på grund av sitt rika innehåll av nitrater. Rödbetsjuicen är gjord på 98% ekologisk rödbeta vilken innehåller mängder av antioxidanter och mineraler och 2% ekologisk äppelcidervinäger som hjälper till med matsmältningen.

 

 

Därför är rödbeta bra för dig

Förbättrar immunförsvaret
-Rödbetor innehåller mängder av antioxidanter och mineraler. Vitaminerna stärker kroppens celler och mineralerna hjälper kroppen att stå emot bakterier och infektioner bättre.

Hjälper magen
-I rödbetan finns fiber som hjälper till att hålla igång mag- och tarmsystemet.

Minskar sötsuget
-Fiber ökar mättnadskänslan och gör att blodsockernivån håller sig jämn som i sin tur minskar sötsuget.

Rensar kroppen från slagg och gift
-I rödbetan finns aminosyran metionin som hjälper kroppen att renas från slaggprodukter och andra gifter.

 

Rödbetsjuicen ökar uthålligheten under träning
”Rödbetsjuicen, även kallad den röda superdrycken på grund av sitt rika innehåll av nitrater”. Den höga nitrathalten i rödbetan omvandlas i kroppen till nitrit vilket gör kroppens muskler bättre på att ta upp syre och resultatet av att dricka rödbetsjuice blir att du orkar längre.

Så nu ska jag ge dig ett pass som utmanar din benstyrka och uthållighet. Det tar 6 minuter och innehåller endast 3 övningar.

10 HÖFTLYFT

10 ABDUCTOR

10 SQUATJUMP

Upprepa övningarna så många rundor du hinner på 6 minuter. Ett riktigt brännande avslut på ditt benpass!

 

Jag ska testa att dricka 1dl rödbetsjuice varje dag och se om det påverkar min uthållighet under träning, ska du hänga på? En bag-in-box juice täcker en hel månads förbrukning och kostar endast 199:- hos Happy Green. Det finns garanterat en juice för dig och dina önskemål! Blir du förkyld mycket under vintertider? Passa då på att klicka hem en bag-in-box med ingefärsjuice för att boosta ditt immunförsvar. Happy Green jobbar för en grönare värld och har förutom juicer även ekologisk hudvård, smink och tvättmedel.

Den här veckan, mellan den 15-21/10 2018, får du HÖJD återbäring på Happy Green, hela 5%, när du handlar via Refunder. Så förutom att bidra till ett grönare jordklot när du handlar dina produkter på Happy Green, får du dessutom tillbaka en summa av dina pengar genom Refunder. Bra va?

 

 

 

 

 

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu