Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 878 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-07-28 | Tipsar, Mode

I samarbete med NA-KD.com

Den perfekta stickade tröjan

Stickade tröjor är en favorit hos mig, dels för att det är jäkligt bekvämt och samtidigt snyggt men också för det är ett plagg som inte går ur säsong på samma sätt som vissa andra plagg. Att ha en stickad tröja till kjol, shorts eller över en klänning är helt perfekt en kylig sommarkväll vare sig du är hemma eller ska ut på middag. Det går perfekt att styla upp med lite smycken. Det finns en uppsjö av olika material, modeller, färger med mera!

Vad ska du tänka på när du shoppar en stickad tröja?

Vilka användningsområden behöver du den för? Ska det bara vara ett mysplagg eller även något du har när du är ute? Ska den passa med en skjorta under eller kan du ha den som den är. Budget? Här kommer avgörandet när det kommer till material, ska du satsa på en i något syntetmaterial eller en i kashmir. Jag listar lite olika stilar, prisklasser och modeller för att du ska hitta en som passar dig. Alla finns på NAKD.com och dem har alltid bra återbäring när du shoppar via refunder.

Stickad tröja på bilderna hittar ni HÄR! Den har den perfekta balongärmen och är lagom lång. Själv hade jag velat ha denna i alla färger… Ett hett tips som passar lika bra nu som en kylig vinterdag. Nedan listar jag ytligare några favoriter i olika stilar.

HÄR hittar du samma som jag har på bilden ovan men en annan färg/ HÄR finns den som är perfekt att mysa i hemma / HÄR har vi en som passar att klä upp med stora örhängen eller ett halsband/ Beige med ursöt ärm HÄR/ Oversize blå skönhet HÄR/ perfekta baströjan HÄR/ sportig look HÄR

Jag satsar på att ha en färgklick, en bas och en lite roligare modell i min garderob.

Ballongärmen är ett säkert kort, likaså den traditionella med rundad hals och raka ärmar. Jag har även en i rosa och en i leopardmönster som jag kan matcha till mycket vilken månad på året vi är i. Vilka tre modeller eller färger har du på dina stickade tröjor/ tröja?

Följ mig på instagram under: raagna för mer inspo!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu