Över 1020 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1020 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2020-05-13 | Tipsar, Inredning

I samarbete med Homeroom

Den stilsäkra skänken från Homeroom

Hej där!

Jag har varit lite inaktiv här ett tag nu. Det är mycket som jag jobbar med och dessutom har jag börjat läsa en utbildning. Något jag brinner för är inredning så därför kändes valet självklart att gå en utbildning inom det.  Jag har drömt om det så länge och när jag hade möjligheten att förverkliga det så tog jag den.

Jag har lärt mig mycket under den här tiden under utbildningen och jag ser på inredningsyrket på ett helt annat sätt än vad jag tidigare gjorde. Jag tittar på möbler, val av placering, fria ytor, textilier, ljussättning och mycket mer. Jag har sålt av en del av mina möbler och öppnat upp fria ytor. Jag har målat om, bytt ut armaturer och lagt till och tagit bort saker jag inte har tyckt passat in. Det är en rolig uppgift och resultatet var större än vad jag väntat mig.

Jag ska därför idag tipsa er om en otrolig snygg möbel att inreda med, nämligen skänken Ditti.

Skänk Ditti
Skänk Ditti – 1 799 SEK

När jag först såg denna möbel så tänkte jag direkt, ”Jag måste ha den” men sen tänkte jag, ”Men vart ska den få plats”?  Jag gjorde därför så att jag tog tag i det direkt, jag sålde den möbeln som stod där och inhandlade denna och jag blev så himla nöjd. Det som inte längre passar mig kanske passar ypperligt hos någon annan och tvärtom. Det är det som är så fint med begagnade saker.  Jag går ofta i second hand butiker, där kan man verkligen fynda om man vill.

När den perfekta skänken från Homeroom dök upp framför näsan på mig, kunde jag inte släppa den. Jag köpte den, fick hem den och monterade ihop den.  Men när den stod där så kände jag att jag ville lyfta hela rummet. Jag började skissa upp hur jag ville att det skulle se ut och där satte arbetet igång. Upp med väggpanel, lite färg på väggarna och slutresultatet blev som en dröm (Sådär lätt var det inte i verkligen). Jag är så nöjd med mitt lilla projekt och måste nu visa det för er.


Före

Såhär såg det ut tidigare med den gamla byrån. (Dessutom har jag också lärt mig att tv i sovrummet inte är ett smart drag om man redan har svårt att sova, vilket jag ibland har) Så den åkte ut och kom till användning på en annan plats.

Efter

Med lite fix och trix och ny ljussättning, ljusa textilier och ny placering i rummet så blev slutresultatet såhär…

 

Kommentera gärna vad ni tyckte om slutresultatet. 🙂

Följ mig gärna på Instagram, @ecarlbrant heter jag där, hoppas vi ses!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu