Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 971 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-01-31 | Skönhet

I samarbete med Cocopanda, Lyko och Nordicfeel

Det perfekta rödbruna läppstiftet

Jag är ingen som egentligen brukar använda läppstift särskilt ofta, utan jag använder mer läppglans, MEN jag tycker det är supersnyggt och jag vill börja använda det oftare! För några veckor sedan klickade jag därför hem ett läppstift och en läppenna från Milani Cosmetics i en rödbrun färg! Läppstiftet heter Naturally Chic 25 och kostar endast 76 kronor på Cocopanda.se (1.5% återbäring via Refunder) då det just nu är 20% rabatt på allt från Milani Cosmetics.

Läppennan heter All Natural 04 och är som sagt också från Milani Cosmetics och kostar ännu mindre, nämligen 44 kronor! Hur bra är inte det? Både läppstiftet och läppennan är dessutom väldigt krämiga och känns supermjuka på läpparna, så det är både bra produkt och bra pris!

Både Lyko.se och Nordicfeel.se som den här veckan har kampanj om förhöjd återbäring här på Refunder har supersnygga liknande läppstift i den rödbruna nyansen! Om du handlar på Lyko via Refunder får du därför just nu 5% återbäring och på Nordicfeel får du 5.5% återbäring fram till och med söndagen den 3 februari 2019!

1. IsaDora Vintage Peach 2. Clinique Blushing Pop 3. L’Oréal Paris 378 Velvet Red 4. Yves Saint Laurent 9 Nude In 5. IsaDora 107 Coffee Brown 6. Collistar 4 7. Milani Cosmetics Matte Naked 8. Lyko Shimmer 2

Instagram: @bernhardssonlinn

Blogg: nouw.com/linnbernhard

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu