Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-04-27 | Skönhet

i samarbete med Åhléns

E.L.F – de perfekta ögonbrynsprodukterna

Ögonbryn är en väldigt viktig del för många, vilket det är för mig med. Däremot gör jag inte så mycket med mina då dem är ganska fylliga av sig själv, men den produkten jag använder är den nedan från märket e.l.f. Det här är nog tredje gången jag köper just exakt den här ögonbrynsprodukten och jag tycker den är perfekt och har ett otroligt pris!

Eyebrow Kit 59:-

”Ett kit för att skapa ögonbryn som är fylligare, tjockare och mer definierade. Det färgade vaxet definierar och formar ögonbrynen och färgen kompletterar och håller dem på plats. Den dubbelsidiga taklonborsten har en sida för att hjälpa till att forma brynen medan den andra sidan hjälper till att fylla dem”.

Eyebrow Duo Brush 59:-

”En praktisk dubbelsidig borste med en tät vinklad borste i ena änden för att exakt fylla i och konturera ögonbrynen och på andra sidan en kam som formar och lägger håret på plats. Perfekt att använda med pulver, creme- och gelformulas för en polerad look”.

1. The balm ”Brow Pow” 2. L’Oréal Paris ”Eyebrow Pomade” 3. Yves Saint Laurent ”Eyebrow pencil” 4. Viva La Diva ”Trio Eyebrow Shadow 5. Helena Rubinstein ”Eyebrow Pencil” 6. Models Own ””Now Brow” 7. Viva La Diva ”Eyebrow Fine Liner” 8. NYX ”Eyebrow Cake Powder” 

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu